sandrafors
Nya äventyr!

Category : Produkter · No Comments · by December 9, 2016

UngdiabetesSom många av er redan vet så brinner jag för att göra livet för personer med diabetes enklare, och snyggare! Detta är en drivkraft i allt jag gjort och gör. Därför har jag nu tagit steget vidare för att göra mer. Mer för dig.

Numera är jag invald i UngDiabetes styrelse, och det kommer hända mycket spännande saker framöver, det vill jag lova! Bland annat ska jag bestiga Kebnekaise. Låter det som en utmaning för dig? Du kan också vara med! Ansök här!

Årets Diabetesjulklapp!

Category : Diabetes, mode, Produkter · No Comments · by December 4, 2016

dsc_5857På jakt efter den perfekta julklappen till dig själv, din flickvän, vän, dotter, diabeteshjälte…? Här har du den! Passa på och beställ innan den 21e december och få 200kr rabatt*! Läs mer och beställ väskan här. Glöm inte ange “julerbjudande” när du beställer!

Pris: 1200kr Julerbjudande: 1000kr

God Jul & Gott Nytt år önskar Sandra Fors

Ps. Vi har även ett riktigt snällt julerbjudande på våra låtsastatueringar. Jultomten dubblar din beställning! Läs mer och ta del av erbjudandet här!

*Begränsat antal, med reservation för slutförsäljning. Gäller för beställningar inom Norden. Frakt tillkommer.

Världsdiabetesdagen 2016

Category : Produkter · No Comments · by November 10, 2016

Nu på lördag (12/11) är det världsdiabetesdagen i Eslöv, mellan klockan 11-16 kan du besöka mig och flera andra utställare inom diabetes. Eller varför inte komma och lyssna på spännande föredrag?

Mig hittar du tillsammans med Ascencia Diabetes Cares (fd. Bayer Diabetes), där kommer du för chansen att lägga vantarna på årets julklapp, min exklusiva diabetesväska*!

Vi ses på Medborgarhuset!

*Med reservation för slutförsäljning.

Min väska

Category : Bayer, Diabetes, mode, Produkter · No Comments · by September 11, 2016

När jag 2006 som 12åring fick typ 1 diabetes insåg jag direkt att alla väskor som man fick till sina hjälpmedel antingen var fula, gick sönder direkt eller inte hade tillräckligt med utrymme. 2012 grundade jag mitt företag som projektarbete i trean på gymnasiet, med målet att ta fram en väska som är praktisk och snygg! Och här är slutresultatet *trumvirvel*….

diabeticbag.jpg  En svensktillverkad väska som håller! Avtorkbara ytor, så att du enkelt får bort eventuella blodrester! Det har aldrig varit enklare att stå upp och ta sitt blodsocker, utan att behöva sätta sig ner eller ha en kompis som håller utrustningen. Du får plats med alla dina viktiga hjälpmedel, mobiltelefon, kort, mynt, nycklar…

Från och med måndagen den 12 september kan du beställa ditt exemplar! Väskan finns i svart och säljs tillsammans med ett avtagbart axelband.

Försäljningspris: 1200SEK*

Beställ ditt exemplar nu, maila info@sandrafors.com!

* I priset ingår en axelrem, inga av de hjälpmedlen som syns på bild ingår. Med reservation för slutförsäljning. Frakt tillkommer. 

SÄLJSTART!

Category : Produkter · No Comments · by September 5, 2016

Måndagar som brukar innehålla pendelkaos och tråkiga arbetsuppgifter… Därför behövs en glad nyhet!

I början på nästa vecka kommer min diabetesväska att börja säljas!* Håll utkik för i helgen släpps fler bilder och mer information kring hur du kan förhandsboka ditt exemplar!

Woohoo! Jag längtar! Är ni laddade?

*Reservation för slutförsäljning

Tjejkväll!

Category : Diabetes, mode · No Comments · by August 21, 2016

Är du mellan 18-30ish och vill lära känna andra tjejer med typ1?

Söndagen den 4e september klockan 18.00 har jag dragit ihop ett grymt gäng med 15 tjejer som tänkte äta middag tillsammans i Lund. Det blir en härlig kväll att knyta nya kontakter och lära sig av varandra!

Jag kommer att visa upp min väska och det kommer finnas möjlighet att köpa den på plats!

Om DU är intresserad av att hänga på är det bara att maila eller skriva till mig på Instagram (sweetsandra). Observera att du måste anmäla dig i förväg!

Väll mött!

10 år

Category : Diabetes, Forskning · No Comments · by August 4, 2016

Idag är det min fina pojkväns födelsedag. Exakt samma dag för 10 år sedan var jag också timmar ifrån att aldrig ha fått träffa honom.

Det skulle betyda så mycket för mig om ni, mina vänner, släktingar, nära eller okända skulle skänka pengar till forskning. Vart enda öre gör skillnad.

Att leva med barndiabetes är som en anställning alla dygnets timmar. Fast du kan inte ta semester, vabba eller sjukskriva dig. Om tio år önskar jag att jag är frisk så jag kan söka in till polis. Min dröm sedan jag var 8år.

PS. Tack för att ni betalar skatt så att jag kan fortsätta leva, fortsätt gärna med det!

bdf_logo Swisha till Barndiabetesfonden på 9000597. Tack!

USA – Checklist!

Category : Diabetes, Produkter · No Comments · by June 30, 2016

So I’m off to USA tomorrow, every diabetic or any other person who are struggling with a disease knows the stressful checking-list. Things you just need to make life work. Forgetting a single thing, or miscalculating what you need could be a disaster or at least be very expensive.

My tip is to calculate what you need, add on a couple of days use and than pack one amount of that in your bag. And an extra with the same amount in another bag, perhaps you friends or your moms.

I will probably return with a lot of stuff though… But it’s definitely worth it!

I will of course bring my awesome tattoos with me as I’m not a big fan of medical jewelry!

The shop will be closed July out! But you can follow my US-trip on my Instagram!

Sverige kan!

Category : Produkter · No Comments · by June 1, 2016

Varför samarbetar jag enbart med svenska leverantörer och producenter? Svaret är enkelt:

– Sverige kan!

Alla mina produkter är tillverkade i Sverige. Tatueringarna är från Göteborg och väskan är tillverkad i de småländska skogarna. För mig är det viktigt med kvalité, närproducerat och fairtraid. När du köper en produkt av Sandra Fors så vet du att du får svensk kvalitet och schyssta arbetsförhållande utan barnarbete. Dessutom stödjer du svensk ekonomisk utveckling!

– Bättre för dig, miljön & Sverige!

När sjukvården brister

Category : Diabetes · No Comments · by May 9, 2016

vänner
Under alla mina år med diabetes typ 1 har jag känt att sjukvården inte har tid för en, och många inom sjukvården saknar kunskapen att hjälpa en.

När jag ännu inte var diagnosticerad och sökte vård som 12 åring, fick min pappa som åkte med mig till barnsjukhuset direktivet att det antagligen var ätstörningar. Vi skickades hem. För er som inte har någon relation till sjukdomen är det kanske svårt att förstå vad denna feldiagnos innebär, men kort och gott är det direkt dödligt inom loppet av ett par timmar.

Nu har det gått 10år och min upplevelse är att vården blivit sämre med tiden.

Så vad gör man då när man vill ha mer livskvalité och hjälp med sin behandling? Jo, man ber sin vän som också har typ 1 att hjälpa en! För mig är denna relation guld värd. Vi bollar tankar och idéer, justerar doser och experimenterar tillsammans. Visserligen är vi inte “utbildade” men vi har tillsammans flera decennier av erfarenhet. Jag får den hjälpen jag inte får av sjukhuset. För att få ett bättre liv.

Vi måste hjälpa varandra